Startside     |     Kurs     |     Om Astrid Voll Storaas     |     Kursvurderinger     |     Referanser     |     Kontakt

Copyright © 2012 Avos Samhandling

Kursvurderinger

DELTAGERES VURDERINGER AV ULIKE KURS  V/A.V.STORAAS

“Dette kurset inneholder alle de momentene som må være med når det handler om samhandling mennesker imellom. Astrid Voll Storaas er en glimrende foredragsholder i denne tematikken, og har en personlig innlevelse som skaper et stort engasjement blant deltagerne. Jeg anbefaler kurset på det varmeste.” Jorunn Martinussen, tidl. undervisningsleder, Seksjon for fag og utdanning, FOU, Haukeland Universitets-sykehus.

“Dette var et glimrende kurs. Astrid var en svært dyktig og engasjerende kursholder. Innholdet var veldig bra, og ga oss viktig lærdom og refleksjon om vår egen væremåte og samhandling med andre. Kurset motiverte oss til å ta tak i sentrale fokusområder i vår organisasjon. Jeg gir kurset mine aller beste anbefalinger.” Lillian Wessel, daglig leder, Aure Behandlingssenter.

“Jeg er svært fornøyd med kurset. Det kan anbefales på det varmeste, ikke minst til ledere på høyeste nivå. Kurset var både kreativt og visjonært, samtidig som det ga matnyttige tips og innspill til videre arbeid. Astrid er en svært inspirerende kursholder som engasjerer og får tiden til å gå så altfor fort. En storartet og verdifull opplevelse med andre ord.” Hild Tale Hoen, daværende seksjonsleder Avdeling for informasjon og service, Nannestad kommune.

“Dette var veldig relevant og svært godt koblet til bankens overordnede strategi. Med dette kurset er vi på god vei til å leve ut vår merkevare. Dette har også gitt oss det beste utgangs-punktet for å utarbeide retningslinjer og standarder for fremtidig arbeid. Veldig bra kurs, og langt over forventingene.” Anita Østerbø, markedssjef, Fana Sparebank.

“Åpen og ærlig dialog. Gode innslag av humor. Du brenner for stoffet og dette engasjementet overførte du til kursdeltagerne. Viktig at det trekkes ned på et nivå som gjelder den enkelte og at hver enkelt må gå i seg selv og være bevisst sin rolle. Dette lyktes du meget godt med. Tusen takk!” Brit Svensen, underdirektør Veiledning Skatt Sør.

“Kursopplegget var meget bra. Din formidlingsevne er enestående, og man kunne ikke unngå å bli engasjert. Bra! Det faglige innholdet var for min del midt i blinken.” Rolf Holmsen, leder NAV Nord – Fron.

“Dette var helt fantastisk! Så utrolig motiverende, energirikt og lærerikt! Utrolig flott og viktig måte å få fram budskap på. Du gav meg så mye positiv energi! Du gav meg vilje til å gjøre en enda bedre innsats, og “oppskriften” på hvor jeg kan begynne. Kjempebra!” Vibieke Brantseg, helsesekretær, Ås helsestasjon.

“Resultatet (kurset) har vært helt praktfullt, meget nyttig og givende. Du har gjort en kjempejobb!” Svein Aleks Øhre, Veiledning, Skatt Sør.

 “Det beste kurset jeg har vært på. Astrid Voll Storaas er en fantastisk god, kreativ og underholdende kursholder. Hun er også svært kunnskapsrik.” Magnfrid Sørensen, sekretær Karkirurgisk Avdeling, Haukeland Universitetssykehus.

“Med sin omfavnende og positive holdning, lyttende og oppløftende, bevisstgjorde og inspirerte Astrid kursdeltagerne på en enestående måte.  Astrid har vist svært høy faglig kompetanse, og med sin spesielle evne til å engasjere og inspirere andre kan hun på det varmeste anbefales som kursholder, coach og rådgiver.” Åse Øyri, tidl. prosjektleder for Romerike Kommunalteknikk Trainee.

 “Faglig godt  -  viser til forskning. Pedagogisk godt. Herlig fremstilling. Naturlig, humoristisk, personlig. Stoffet relateres til den enkeltes arbeidssituasjon, konkretiseres. Takk for to fine dager!” Turid Jensen, leder Seksjon Kontor og Administrasjon, Fagforbundet Akershus.

“Du henviser til forskning samtidig som du er veldig godt inne i stoffet. Tar kommentarer på strak arm. Kjempegod til formidling, og veldig god kontakt med tilhørerne. Åpen og varm person. Godt kombinert, får gått bedre inn i stoffet ved summing og gruppearbeid. For meg var det godt å være på kurs. Takk for to flotte dager som fløy avgårde!” Jorunn Iversen, nestleder Fagforbundet Akershus.

“Jeg er meget fornøyd med dette seminaret og dets innhold. Jeg likte veldig godt måten du formidlet på, med varme, innlevelse og humor. Takk!” Iren W. Skurdal, virksomhetsleder Barn og Familie, Nord- Fron kommune.

“Dette har vært et av de beste kursene jeg har vært med på. Astrid er et ekte, varmt menneske, som gir enormt av seg selv. Dette engasjementet smitter over på meg. Tusen takk!” Tove Iren Brendløkken, psykisk helse, Nord – Fron kommune.

“Meget bra kurs, engasjerende, tydelig budskap og temaer fra foredragsholder, aldri kjedelig. Bra med faglig innspill på praktiske temaer. Inspirerende og med mye god visdom.” Stig Minde, kunderådgiver, Fana Sparebank.

“Veldig faglig flink foreleser. Formidlet innholdet i kurset svært engasjerende og morsomt. Har veldig lyst på flere kurs med Astrid Voll Storaas som kursholder.” Trude Hafstad, førstekonsulent, kundesenteret, Oslo kommune, Plan – og bygningsetaten.

“Rikelig med faglig innhold. Seminaret har gitt bevisstgjøring i forhold til temaene som ble tatt opp. En veldig inspirerende foredragsholder med meget god innlevelse og særdeles gode kunnskaper.” John Rønning, servicevert, servicekontoret, Nannestad kommune.

 “Veldig bra kurs, interessant og ikke minst morsomt. God tid for diskusjoner og utveksling av erfaringer.” Heike Knoll, førstekonsulent, kundesenteret, Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten.

“Din formidling av stoffet har vært strålende, du er en sprudlende person som man er nødt å lytte til. Jeg har lært masse på kurset og skal prøve å ta det med meg i avdelingen. Opplegget har vært veldig bra.” Anita Haukås, stråleterapeut, Helse Bergen.

“Du viser med all tydelighet at dette er noe du brenner for. Du har en svært overbevisende måte å framlegge dette på. Tusen takk for et svært nyttig kurs.” Birger Dalatun, Skatt Sør.

“Engasjerende, trygg foreleser som har mye kunnskap i stoffet som formidles. Høyt faglig nivå som formidles på en god måte, man blir “revet med”, med god blanding av humor og alvor. God dialog med kursdeltagerne. Følte kurset var svært nyttig for meg. Kjempe-inspirerende kurs. Du er dyktig og inspirerende å høre på! Kommer til å anbefale kurset videre. Tusen takk for to flotte dager!” Merete Skjellanger, konsulent Undervisningssenteret, Seksjon for fag og utdanning, FOU, Helse Bergen.

“Svært entusiastisk og engasjert kursholder. Dette seminaret gav et ekstra “gear”. Det faglige innholdet var greit og oversiktlig presentert, og kursholderen viste til fulle at hun kjenner stoffet og problemstillingene fra A til Å”. Per Ottesen, arbeidsleder NOA – Arbeid, Nord – Fron kommune.

“Et meget engasjerende, interessant, fengende og nyttig kurs. Fremført av en flott, fargerik, levende, morsom og engasjerende dame. Meget profesjonelt og terningkast 6!” Solveig Dumanjan, skatteveileder/konsulent, Skatt Sør, Skien.

“Takk! Veldig morsomt, lærerikt og nyttig kurs. Gode dager med hyggelige Astrid. Hyggelige og fine samtaler.” Bente Nygaard, sekretær, Deichmanske bibliotek.

“Er veldig fornøyd med disse to dagene; så nyttige i forhold til jobb og menneskelige relasjoner på jobben, litt ellers i livet også. Dagene gikk fort og var innholdsrike. Håper alle på arbeidsplassen min kan få dette kurset med den inspirerende foreleseren Astrid Voll Storaas. Tusen takk!” Brit Reitan, biblioteksekretær, Deichmanske bibliotek.

“Jeg er oppriktig talt svært fornøyd med denne kursdagen. Innholdet i seminaret var midt i blinken for meg, og innholdet bør også være midt i blinken for de fleste organisasjoner. Jeg mener dette seminaret burde være obligatorisk i alle organisasjoner. Takk for en veldig lærerik dag, jeg har ikke kjedet meg et sekund!” Solveig Lønseth, helsesekretær, Ahus.

 “Takk for et veldig interessant og lærerikt kurs. Det skal stor kunnskap til for å summere opp et felt slik at det blir klart, konkret og forståelig. Jeg vil anbefale deg til alle jeg mener har behov for det!” Lillian H. Mehlien, konsulent, Politihøyskolen.

 “Kursets faglige innhold er meget godt fremlagt. Astrid sin dyktighet, innsikt og fremføring er av høyeste kvalitet. Hun er godt forberedt, har en fremførelse av stoffet som er utrolig god, hun er en av de beste jeg noen gang har hatt som foredragsholder.” Jorunn Irene Hårklau, postsekretær, Kirurgisk Avdeling, Haukeland Universitetssykehus.

“Et veldig inspirerende kurs som gir påfyll til å skape endringer i og på arbeidsplassen. Positive tanker og nye måter å se ting på. Løsningsorientert fokus. Hjelper meg til å utvikle meg selv i mitt virke.” Gunn – Tone Hammervold, boligkonsulent, Nittedal – Eiendom.

“Dette var et svært interessant og innholdsrik kurs. Med sin faglige bakgrunn hadde Astrid utrolig mye å tilføre. Hun la fram stoffet på en veldig fin og entusiastisk måte, og hadde et stort engasjement og innlevelse i kursdeltagernes hverdag. Et kjempekurs!” Siv Aardal, seksjonsleder, Kreftmedisin Post 1, Haukeland Universitetssykehus.

Kontakt

E-mail: avos@online.no

Telefon: 55 16 78 58

Mobil: 45 21 79 20